Hyrbil i St. Petersburg

Sök och jämför från bilföretag i St. Petersburg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i St. Petersburg

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i St. Petersburg
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i St. Petersburg per dag?
Kostnaden för en hyrbil i St. Petersburg börjar på endast , baserat på den här veckans priser. När det är så pass billigt kan du enkelt hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det spräcker budgeten.
Kan man hyra bil på Sankt Petersburg (LED-Pulkovo)?
När du har kommit fram till Sankt Petersburg (LED-Pulkovo) behöver du bara bege dig ett par kilometer till Sixt eller Avis. Snart sitter du i förarsätet till din hyrbil och är på väg att upptäcka destinationen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i St. Petersburg?
Kontrollera hyrbilspolicyn för att vara på den säkra sidan, men de flesta av bokningarna ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du hör av dig till oss sex timmar eller mer innan den planerade upphämtningen. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan hitta mer information i din resplan och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i St. Petersburg?
De flesta besökare i St. Petersburg bokar ekonomibilar. Många förare tycker om dem eftersom de är prisvärda och bränsleeffektiva, och den sparsamma storleken gör det lättare att röra sig i storstäder med små parkeringsutrymmen. Men du har naturligtvis fler valmöjligheter. Du kan till exempel välja en stadsjeep eller en standardbil. Vare sig du tänker hålla dig i St. Petersburg eller vill göra längre utfärder har vi en bil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från St. Petersburg?
Välj ut en hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt vad St. Petersburg har att erbjuda. Men kom ihåg att även utforska resten av regionen, där du hittar lockande utflyktsmål som dessa:

  • Du kommer att lägga märke till den unika stämningen så fort du är framme i Tichvin. Staden ligger runt 180 kilometer utanför St. Petersburg och har en mängd lockande sevärdheter att uppleva, till exempel Tikhvin Memorial Museum of History, Architecture and Art.
  • En annan stad som är omtyckt av besökare är Sortaval’Skoe, omkring 180 kilometer bort. Valamo kloster är en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Om du vill komma bort från staden en stund kan du köra till Kivatsj vattenfall, runt 330 kilometer utanför St. Petersburg. Här har du verkligen möjlighet att andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i St. Petersburg med Expedia?
Expedia erbjuder hyrbilar för alla tillfällen, från korta affärsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland olika leverantörer i St. Petersburg, och med våra exklusiva medlemserbjudanden kan du vara säker på att hitta ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop dina bokningar till ett smidigt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så kan du se hur mycket du sparar.
Vad behöver man för att hyra bil i St. Petersburg?
Oftast behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar ut bilen. Om du väljer att inte använda hyrbilsbolagets vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är en god idé att ta reda på vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i St. Petersburg?
Baserat på priserna från veckan som gick kostar den billigaste hyrbilen i St. Petersburg om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i St. Petersburg?
Ja. Expedia samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje centimeter av St. Petersburg.
Var kan jag hyra en bil i St. Petersburg om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i St. Petersburg som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bra att vara medveten om detta innan du hämtar fordonet så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.