Stor-biluthyrningsfirmor i Europa

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Hitta billiga Stor-bilerbjudanden i Europa

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Europa
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar | Hyr ett fordon av typen Stor i Europa

Var kan jag hyra en bil av typen Stor i Europa?

Det finns många leverantörer som erbjuder bilar av typen Stor till fantastiska priser i Europa. Jämför platser och leverantörer på Expedia.se för att hitta det allra bästa erbjudandet. Det största utbudet finns vanligtvis på flygplatsen.

Hur kan jag hitta de bästa erbjudandena när jag vill hyra en bil av typen Stor i Europa?

Du kan se alla tillgängliga erbjudanden på bilar av typen Stor i Europa och sedan jämföra priserna från olika leverantörer och hämtningsplatser. Priserna kan variera beroende på leverantör, hämtningsplats och datumen för din resa. Du kan även se erbjudanden för andra biltyper på vår sida för biluthyrning i Europa.

Vilka avbokningsregler gäller för biluthyrning i Europa?

Varje erbjudande har egna avbokningsregler. Vissa bokningar kan avbokas kostnadsfritt, men de flesta förbetalda bokningar är inte återbetalningsbara. Vi rekommenderar att du använder filtret ”Gratis avbokning” för att hitta de mer flexibla alternativen.

Varför är Expedia.se den bästa platsen att boka en hyrbil?

Expedia.se gör det lilla extra för dig. Välj den bil av typen Stor som du vill hyra i Europa från ett stort utbud och få tillgång till de bästa erbjudandena från lokala leverantörer. Du får poäng för alla bokningar och du kan anpassa hela resplanen från en och samma plats. Vi har de bästa erbjudandena, inte bara på hyrbilar, utan även på hotell i Europa. Slå ihop dem och få ett semesterpaket i Europa och betala mindre.