Flygdestinationer Asien

Populära städer att besöka i Asien

Förslag på billiga flygresor till Asien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 491 kr för enkelflyg och 4 364 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Thai Airways International
LOT-Polish Airlines
Finnair
Lufthansa
British Airways
Qatar Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Finnair
Swiss International Air Lines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Air France
KLM
Turkish Airlines
Lufthansa

Boka din resa till Asien

Expedia erbjuder flyg till Asien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Asien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Asien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Asien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Asien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Asien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Asien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Asien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Asien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.