Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Moskva

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Moskva

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Moskva

Flyg till Moskva

Är du sugen på att boka flygbiljetter och utforska Rysslands huvudstad? Du kan resa till Moskva med direktflyg från Arlanda. Det går även att boka flygresor från Göteborg och Malmö till Moskva med en mellanlandning. Som tredje alternativ kan du hitta billiga flyg och resa direkt från Köpenhamns flygplats Kastrup. Det finns tre flygplatser i Moskva: Domodedovo International Airport (DMO), Sheremetyevo International Airport (SVO) och Vnukovo International Airport (VKO). Internationella flyg går oftast till flygplatserna Domodedovo och Sheremetyevo, och de beskrivs i mer detalj nedan.

Flyga till Domodedovo International Airport

Det här är Moskva och Rysslands största flygplats, med över 22 miljoner resenärer varje år. Det finns gott om alternativ när du reser vidare in till stan. Du kan resa kollektivt med expresståg eller lokaltåg (restid cirka 45 minuter eller 70 minuter). Det går även bussar till och från tunnelbanestationen Domodedovskaja varje kvart större delen av dygnet, så att du enkelt kan ta dig till centrum. Du kan självklart även boka en taxi eller minibuss och hyra bil här.

Domodedovo International Airport erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig när det är dags att resa hem. Här finns gott om caféer och restauranger så att du kan slappna av med något gott att äta och dricka i väntan på flyget, och det finns även affärer om du har plats för fler souvenirer eller presenter. Flygplatsen består av en terminal, så det är smidigt att ta sig runt. All information finns på både ryska och engelska.

Flyga till Sheremetyevo International Airport

Den här flygplatsen satsar stort på service och stoltserar med flera priser som bevis på det. Precis som på Domodedovo kan du välja mellan att åka expresståg, lokaltåg eller taxi från flygplatsen. Självklart kan du även hyra bil i Moskva och köra själv från flygplatsen. På så sätt kan du åka direkt dit du vill, vilket är både smidigt och bekvämt.

Flygplatsen består av fyra terminaler, som du antingen tar dig mellan till fots via markerade gångvägar eller med en kostnadsfri skyttelbuss. Det finns butiker, Wi-Fi och god mat och dryck att fördriva tiden med.

Om du reser med små barn kan vi glädja dig med att det finns ett lekrum i varje terminal. Förutom leksaker för barnen och sittplatser för föräldrarna erbjuder de flesta även till exempel mikrovågsugn och vattenkokare, så att du enkelt kan värma barnmat eller blanda till välling. Här finner du det du behöver för en smidig resa, så boka flygbiljetter nu för en härlig semester i Moskva!

Om Moskva

Här hittar du garanterat något att göra. Välj det boende i Moskva som passar just dig, oavsett om du vill ha ett lyxigt veckobesök, en romantisk weekendresa eller ett plånboksvänligt alternativ. Sedan är det bara att göra din egen topp-tio-lista inför besöket och se till att du ser just det som lockar dig mest med denna fascinerande stad. Här finns bland annat historia, nattliv och kultur i en härlig blandning som garanterar dig en fantastisk upplevelse. Så boka nu och upplev själv de ikoniska sevärdheterna!

Information om flyg till

Destinationens flygplats Moskva
IATA-kod för ankomstflygplats MOW

Recensioner från verifierade kunder

Nov 27, 2019

No

Mar 4, 2019

Tack!

Nov 5, 2018

Ingen alkohol ombord var ju tråkigt.