Biluthyrning i Sicilien

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära städer i Sicilien

Topperbjudanden på hyrbilar i Sicilien

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sicilien
Se alla bilar

Italien är ett väldigt populärt resmål hos turister från hela världen, och Sicilien i söder är bland landets vackraste regioner. Här finns vacker natur, kultur och otrolig mat. Sicilien är inte lika tätt bebyggt som regioner i norra Italien, och därför kan det passa bra att hyra bil på Sicilien för att se så mycket av ön som möjligt. En hyrbil på Sicilien är enkel att ordna innan resan, och du kan boka din bil på samma gång som du bokar flyget.

Ett smidigt sätt att boka flyg till Sicilien kan vara med en så kallad paketresa. Med en paketresa bokar du flyg och hotell samtidigt, och paketet kan även innefatta din hyrbil. Sen kan du hämta upp hyrbilen vid flygplatsen och köra direkt till hotellet.

Att resa med hyrbil är inte bara ett sätt att ta dig till och från flygplatsen utan problem, utan det är också ett prefekt sätt att uppleva ön. Gör ditt hotell på Sicilien till utgångspunkten för dagsutflykter inom området, eller bila längs med kusten. Det finns många platser där du kan hyra bil på Sicilien, men det är ofta enklast att boka bilen hemifrån innan resan.

Bila till oupptäckta sevärdheter

Sicilien är en ö där det finns otaliga små byar där du har chansen att uppleva gamla Italien som det en gång var. Att hyra bil på Sicilien innebär att du kan bo precis var du vill och ändå besöka sevärdheter och vackra platser på andra områden av ön. Syrakusa är en historisk stad där du kan se ruiner av tempel från tiden då Sicilien koloniserades av Grekland under antiken. Messina är både en stad och en provins vid kusten, och här finns vackra katedraler och shopping.

Hyrbil Sicilien: från stad till kust

Vill du göra en längre resa genom Italien kan du ta bilen över Messinabron, som går mellan Messina och San Giovanni på det italienska fastlandet. Resan mellan de två orterna tar runt 45 minuter och är en fantastisk chans att se Messinasundet från hängbron. Att hyra bil på Sicilien betyder helt enkelt att du inte behöver begränsa dig! Du kan till och med ta bilen med dig på en färja till Malta, men tänk då på att där råder det vänstertrafik. Annars kan du helt enkelt använda bilen till några avslappnande resor längs Siciliens små vägar och njuta av atmosfären.

Boka en hyrbil som passar dig perfekt

En bil på Sicilien gör det lätt för dig att ha en perfekt semester, vare sig du hyr bil för två eller för en större familj. Sicilien är som gjort för att bila runt på, men det gäller så klart att bilen passar. Reser du med småbarn kan det vara viktigt att se till att ni har utrymme nog så att alla är bekväma. Alla priser hos våra partner är så kallade ”full till full” – en policy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga dolda avgifter tillkommer.

Vanliga frågor och svar