Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Curaçao

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Curaçao

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Curaçao

Resa till Curaçao

I Karibiska havet, precis norr om Venezuelas kust, ligger den minimala önationen Curaçao. Curaçao är en av öarna i Små Antillerna, och den är lika känd för sina korallrev som för den likör som delar landets namn. Det går direktflyg till Curaçao från Amsterdam som tar ungefär tio timmar. Det går även att flyga via Miami i Florida. Därifrån tar det oftast mindre än tre timmar att flyga till Curaçao.

Hitta billiga flyg till Curaçao

Karibiens skönhet kan åtnjutas för mindre pengar än man kan tro. Det finns oftast ett stort utbud av billiga flyg till Curaçao när du gör en sökning efter biljetter via Expedia. Ön har en ganska lång lågsäsong, från maj till november, och det bidrar till att det går att hitta relativt många flyg till Curaçao som inte kostar så mycket. Om du reser under högsäsong är priserna ofta endast något högre på flyg till Curaçao. När du flyger till Curaçao ingår inte avreseavgiften i biljettpriset. Utöver biljettpriset måste alla som reser från Curaçao betala en avgift motsvarande högst cirka 300 svenska kronor på flygplatsen när de lämnar landet. Barn under två år behöver inte betala den här avgiften.

Boka ditt flyg med Expedia

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta väldigt bra flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med en utmärkt kundtjänst.

När du flyger till Curaçao landar du på Hato International Airport. Hato är en av de största flygplatserna i Karibien och tar emot över 1,5 miljoner passagerare varje år. På Curaçaos flygplats finns gratis wi-fi och gratis bagagevagnar för alla passagerare. Det finns även en bank för alla typer av bankärenden för den som vill växla pengar. På de flesta ställen i Curaçao går det att betala med amerikanska dollar, men det är bra att ha några Antillergulden till hands för dricks och för att betala med i mindre butiker. För att få komma in i Curaçao måste du ha giltigt pass, bevis på bokad returresa och bevis på att du har tillräckligt med pengar för att klara dig den tid du ska vara i landet. Många som besöker Curaçao brukar även ta en kort färjetur till Venezuela. Om en sådan tur ingår i dina planer bör du vara medveten om att du måste ha ett turistkort innan du reser in i landet.