Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Ningbo

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Ningbo

Flyg till Ningbo

Ningbo är en kinesisk provins vid kusten något söder om Shanghai. Här kan du se ut över det Östkinesiska havet och ägna dig åt både shopping och kultur. Flyg till Ningbo och upplev denna underskattade del av Kina. Staden består av ett stort område som även innefattar andra kringliggande småstäder. Ningbo har ett historiskt kulturarv som är väl bevarat och från ditt hotell i Ningbo har du nära till det mesta – från restauranger till buddhistiska tempel.

Flygresor till Ningbo

Med ett billigt flyg till Ningbo har du chansen att se en del av Kina som har en fascinerande historia. Religionen har länge varit buddhism och staden har många väl bevarade tempel. Baoguo är ett buddhistiskt tempel i trä som uppfördes under Han dynastin runt 200-talet. Det ligger något utanför staden men det är lätt att ordna transport eller guide till många attraktioner och sevärdheter. När du bokar hotell i Ningbo kan du höra dig för hos hotellet om de ordnar sightseeing.

Det billigaste sättet att resa till Ningbo är med en paketresa. Med en paketresa till Ningbo har du både din flygbiljett och ditt hotell bokat på samma gång, och det gör att du kan spara pengar. Eftersom flygresan från Sverige är relativt lång kan det kanske vara värt det att resa i Business Class. På så vis är du garanterad en skön och bekväm resa och kan anlända utvilad och redo för äventyr.

Innan ditt flyg till Ningbo

Innan du bokar flygbiljetter till Ningbo kan det vara bra att ha lite mer information om resan. Flyget kan ta mellan 17 och 36 timmar beroende på vilket flygbolag du väljer och hur många mellanlandningar du måste göra. Glöm inte att en mellanlandning är den perfekta ursäkten för att lägga till ännu ett resmål till din semester. Eftersom flyget till Ningbo ofta går via Hongkong eller Peking kan du förlänga din vistelse där lite längre och upptäcka flera platser på samma resa. När du anländer på flygplatsen kan du ta dig vidare in till Ningbo på flera sätt. Det går bussar in till staden regelbundet men det är billigt att ta taxi och mycket smidigare än att resa med buss. Du kan även hyra bil i Ningbo och på det viset ta dig runt på egen hand och uppleva så mycket av provinsen som möjligt.

Allt du kan uppleva i Ningbo

Ningbo är som sagt en stad som har mycket att erbjuda när det gäller historia och kultur. Förutom ett antal otroligt vackra tempel kan du också besöka Tianyi Pavillion, ett av Kinas äldsta och bäst bevarade bibliotek från 1500-talet. Det är ett perfekt exempel på den unika och detaljrika arkitekturen från tidsperioden. Det finns även många områden som erbjuder mer lättsam underhållning. I centrala Ningbo hittar du många olika butiker där du kan köpa unika souvenirer och restauranger som serverar autentisk kinesisk mat från regionen. Om du är ute i god tid och lägger lite tid på att jämföra flyg kan du hitta riktigt billiga flygresor till Ningbo och få en chans att se det uråldriga landet Kina med egna ögon!

Information om flyg till Ningbo

Destinationens flygplats Ningbo
IATA-kod för ankomstflygplats HGH

Populära flyg till Ningbo

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.