Flygdestinationer Nordamerika

Populära städer att besöka i Nordamerika

Förslag på billiga flygresor till Nordamerika

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 988 kr för enkelflyg och 3 148 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
Vueling Airlines
TAP Portugal
Finnair
TAP Portugal
TAP Portugal
Vueling Airlines
Delta
Virgin Atlantic
Air Canada
Austrian Airlines
SAS
Delta
Delta
Air Canada
Vueling Airlines

Boka din resa till Nordamerika

Expedia erbjuder flyg till Nordamerika för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Nordamerika och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Nordamerika på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Nordamerika.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Nordamerika med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Nordamerika. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Nordamerika.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Nordamerika under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Nordamerika erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.