Flygdestinationer Ryssland

Populära städer att besöka i Ryssland

Förslag på billiga flygresor till Ryssland

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 176 kr för enkelflyg och 1 641 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Finnair
KLM
Air France
Aegean
Air Baltic
SAS
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
KLM
LOT-Polish Airlines
Air France
Finnair
Air Baltic

Boka din resa till Ryssland

Expedia erbjuder flyg till Ryssland för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Ryssland och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Ryssland på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Ryssland.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Ryssland med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Ryssland. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Ryssland.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Ryssland under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Ryssland erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.