Flygdestinationer i Ryssland

Populära städer att besöka i Ryssland

Boka din resa till Ryssland

Expedia erbjuder flyg till Ryssland för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Ryssland och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Ryssland på grund av covid-19?
I dessa ovanliga tider erbjuder många flygbolag större flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att få mer information om hur du avbokar ditt flyg till Ryssland på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Ryssland med flexibel avbokningspolicy?
Numera är bra flexibilitet särskilt viktig när det handlar om att flyga. Just därför har vi lagt till alternativet “Ingen ändringsavgift”, som gör det enklare för dig att boka flexibla och billiga flyg till Ryssland. Du hittar filtret till vänster, under “Flexibla ändringspolicyer”.
Finns det några allmänna tips för resande till Ryssland under coronaviruspandemin?
Om det här är din första resa sedan utbrottet av covid-19 kommer du att notera vissa nya regler och säkerhetsåtgärder. Håll följande tips i åtanke, så kan din semester i Ryssland gå lite smidigare.

 • Kom ihåg att ta reda på om det finns några reserestriktioner på avreseorten eller på destinationen innan du bokar dina flygbiljetter. Undersök också om det finns några särskilda regler som kan påverka dig vid ankomst, som krav på karantän.
 • Du måste ha munskydd på dig under hela resan, vilket inkluderar när du går igenom säkerhetskontrollen. Var beredd på att ta av skyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Lämna inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinficeringsmedel tillåts i handbagaget. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå smidigare bör du placera föremål som ditt bälte och lösa mynt i ditt handbagage istället för i en korg.
 • Om du har med dig matvaror ombord bör du förvara dessa i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att personalen rör vid din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Ryssland?
Du kan alltid hitta kanonbra erbjudanden här på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det ännu lättare. Ange dina resedatum och klicka sedan på länken “Flexibla datum” överst i sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring. Det bästa priset för ett flyg till Ryssland under de senaste sju dagarna var .
Vad kostar ett flyg till Ryssland?
De senaste sju dagarna har det sålts flygresor tur och retur till Ryssland för bara , medan det som mest kostade . För enkelresor från () var det bästa priset under samma tid .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Ryssland?
Om du flyger till Ryssland finns det många flygplatser att välja mellan. Dessa är ett urval av de populäraste:

 • Moskva (SVO-Sheremetyevo) – 10741 flyg per månad.
 • Moskva (DME-Domodedovo Intl.) – 7898 flyg per månad.
 • Sankt Petersburg (LED-Pulkovo) – 7072 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Ryssland?
De senaste sju dagarna kostade flygbiljetter till Ryssland mellan och .
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Ryssland?
Den billigaste tiden på året att få tag i ett toppenerbjudande på en resa till Ryssland är i . Priserna kan stiga signifikant under semestertider och jullov, så res inte då om du har en lite mindre resebudget.
Hur lång tid tar flyget till Ryssland?
Flygtiden varierar av ett par olika anledningar, framför allt var du flyger ifrån och storleken på flygplanet. Följande lista över de populäraste inrikesresvägarna till Ryssland kan ge dig en uppfattning:

 • Sankt Petersburg (LED-Pulkovo) till Moskva (SVO-Sheremetyevo) – 1 timme och 26 minuter
 • Sochi (AER-Sochi Intl.) till Moskva (SVO-Sheremetyevo) – 2 timmar och 31 minuter
 • Jekaterinburg (SVX-Koltsovo) till Moskva (SVO-Sheremetyevo) – 2 timmar och 35 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Ryssland?

 • Med så många spännande områden att se är det svårt att avgöra var man ska börja sin resa i Ryssland. Men St. Petersburg är verkligen ett sightseeingparadis. Denna framstående stad har alla upplevelser och sevärdheter som du kan drömma om, och du börjar kanske med Hermitagemuseet och Vinterpalatset.
 • Innan du packar resväskan för din semester i St. Petersburg, där det är ett fuktigt kontinentalklimat, kan det vara bra att titta närmare på väderprognosen. Det hjälper dig att ta med dig sådant du behöver och undvika att ta med dig sådant du inte behöver.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Ryssland på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Ryssland.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Ryssland med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Ryssland. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Ryssland.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Ryssland under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Ryssland erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.