Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flygdestinationer Europa

Populära städer att besöka i Europa

Förslag på billiga flygresor till Europa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 433 kr för enkelflyg och 762 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Transavia France
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Ethiopian Airlines
SAS
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
TAP Portugal
SAS
Ethiopian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air International Ltd

Boka din resa till Europa

Expedia erbjuder flyg till Europa för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Europa och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Europa på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Europa.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Europa med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Europa. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Europa.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Europa under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Europa erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.