Biluthyrning i Surinam

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Surinam

Expedia.se erbjuder biluthyrning i Surinam för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett om du letar efter en billig bil eller ett lyxåk har Expedia.se en hyrbil som passar dig. Hitta hyrbilar i Surinam och på destinationer runtom i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka din hyrbil på Expedia.se.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Surinam?
Oroa dig inte. Du kan sannolikt få en fullständig återbetalning om du avbokar senast sex timmar före den överenskomna upphämtningstiden. Du kan läsa mer om det här i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsgarantin gäller dock inte alltid, så kom ihåg att läsa hyrbilsavtalet.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Surinam?
Om du väljer att slå dig ner i förarsätet av en kompakt bil i Surinam är du i gott sällskap. Kompakta bilar är den populäraste hyrbilstypen här, och de är ofta billiga, bränslesnåla och lätta att manövrera. Med en sådan kan du enkelt ta dig runt på vägarna i staden, med du hade kanske föredragit någonting rymligare? Då kan du gå igenom vårt sortiment med standardmodeller eller medelstora till stora bilar. Hur du än vill ta dig fram kan vi hjälpa dig att finna ett perfekt fordon.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Surinam med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj vilken typ av bil du vill ha och jämför priserna från de populäraste leverantörerna. Expedia gör det lätt att hitta rätt bil för semestern. Kombinera bokningen av hyrbil i Surinam med din hotell- eller flygbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar i plånboken.
Vad behöver man för att hyra bil i Surinam?
De allra flesta hyrbilsbolag kommer att kräva minst två saker: ditt körkort och ditt kreditkort. Om du tänker välja bort den vanliga försäkringen kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Gå igenom policyn noggrant så att du vet vad som kommer att behövas när det är tid att hämta upp hyrbilen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Surinam?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Surinam eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Surinam om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill hyra bil i Surinam bör du gå igenom hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika otrevliga överraskningar i hyrdisken bör du vara säker på att du är påläst.

Upplev nya platser med Expedia