Biluthyrning i Jersey

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Expedia.se erbjuder biluthyrning i Jersey för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett om du letar efter en billig bil eller ett lyxåk har Expedia.se en hyrbil som passar dig. Hitta hyrbilar i Jersey och på destinationer runtom i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka din hyrbil på Expedia.se.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Jersey?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I många fall har du rätt till en full återbetalning om du utför avbokningen minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut nycklarna. Det är dock alltid en bra idé att läsa igenom hyrbilsavtalet för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Jersey?
Om du väljer en minibil i Jersey kan du utforska sevärdheterna i den främsta hyrbilskategorin. Den effektiva bränsleförbrukningen och den lilla storleken gör de här bilarna väl lämpade för trafiken i städer, men du behöver såklart inte hålla dig till den här kategorin. Du skulle till exempel kunna uppgradera till en bil i ekonomiklass, eller varför inte en riktig lyxbil?
Varför ska man hyra bil i Jersey med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa resenärer från alla delar av världen att hitta de bästa erbjudandena har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Jersey, och de kan erbjuda allt från små, ekonomiska alternativ till större minibussar. Vad sägs om att slå ihop din bokning av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du sparar ännu mer? Med allt från paketresor till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Jersey med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Jersey är busenkelt med Expedias hjälp. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priserna från ledande leverantörer. Vad sägs om att även lägga till flyg och boende i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Vad behöver man för att hyra bil i Jersey?
Innan du kan slå dig ner i förarsätet i Jersey behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort. Om du inte vill använda dig av hyrbilsföretagets normala försäkring kan du även behöva visa att du redan har en egen försäkring. Villkoren varierar, så gå igenom hyrespolicyn ordentligt innan du bokar.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Jersey?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje hörn av Jersey.
Var kan jag hyra en bil i Jersey om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Jersey eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det kan vara bra att läsa igenom hyrföretagets villkor för att slippa stora kostnader på hyrkontoret.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Jersey?
Efter att du har valt ditt fordon ska du gå igenom hyrbilsleverantörens villkor och regler noggrant för att få mer information.

Upplev nya platser med Expedia