Biluthyrning i Belgien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Belgien

Planerar du en resa till Belgien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Belgien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Belgien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Belgien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Belgien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Belgien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Belgien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Belgien?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Oftast erbjuds en full återbetalning om du gör avbokningen minst sex timmar innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en god idé att granska hyrbilspolicyn för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Belgien?
Om du bokar en minibil i Belgien kan du utforska områdets sevärdheter i den främsta hyrbilskategorin. Den effektiva bränsleförbrukningen och den nätta storleken gör de här bilarna utmärkta för städernas trafik, men du behöver naturligtvis inte hålla dig till den minsta kategorin. Du kan exempelvis välja en ekonomi- eller standardbil, eller varför inte en riktig lyxbil?
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Belgien med Expedia?
Ta en titt på vårt breda utbud av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför alternativen från ledande leverantörer. Med bara några få klick hjälper Expedia dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat hotell och flyg? Lägg till en hyrbil i Belgien så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Belgien?
Du måste vara 21 år eller äldre, men det finns vissa åldersrelaterade regler som du bör observera innan du bokar din hyrbil i Belgien. Om du är under en viss ålder kommer många hyrbilsfirmor debitera en tilläggsavgift och begränsa vilka sorters fordon du får lov att hyra. Hur hög avgiften är och vilka åldrar den gäller för varierar från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på ordentligt och jämföra villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Belgien?
När du hämtar ut fordonet ska du presentera ett körkort och ett kreditkort. Kontrollera om leverantören har några andra krav innan du bokar, till exempel ett försäkringsintyg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Belgien?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i Belgien, så tveka inte att förlänga semestern. Fyll bara i din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i Belgien om jag är under 25?
Det beror helt på uthyrarna i Belgien, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om kostnaderna innan du hämtar din hyrbil.

Upplev nya platser med Expedia